Outlook ismeretek

Képzés adatai

Képzés hivatalos neve Outlook ismeretek
Képzés típusa tantermi tanfolyam
Besorolás Engedélyezett felnőttképzés (D)
Oktatás módja Képzés
Képzés jellege (2019-ig) informatikai képzés
Óraszám 16 óra (2 óra elmélet, 14 óra gyakorlat)
Tanóra hossza 45 Perc
Min. létszám 1 Fő
Max. létszám 25 Fő
Megengedett hiányzás 20%
Nyilvántartásba vételi szám E-000658/2014/D066
Megszerezhető végzettség Tanúsítvány
Szintfelmérés kérhető nem
Vizsgával zárul a képzés igen
Vizsgára bocsátás feltétele Tanórák 80 %-án történő megjelenés.
Számonkérés módja vizsga
Képzés célja A képzési program célja, hogy a résztvevő elsajátítsa a PowerPoint prezentációkészítő program használatát, igényes bemutatók, vetített-képes-animált előadások és ezekhez tartozó segédanyagok készítését.
Képzés célcsoportja A képzési program célcsoportjának tekinthetők mindazok – nemre, korra, iskolai végzettségre és munkakörre való tekintet nélkül –, akik korszerű és átfogó prezentációkészítési ismeretekre szeretnének szert tenni, vagy meglévő tudásukat szeretnék szinten tartani, illetve fejleszteni.
Kompetenciák A résztvevő megismeri prezentációkészítés alapjait: a prezentáció fogalmát, a jó prezentáció készítéséhez szükséges elméleti ismeretek, a PowerPoint program felépítését és használatát. A résztvevő megismeri a bemutató létrehozásának menetét. A résztvevő megismeri a nézeteket és a mintaoldalak, mintadiák létrehozásának és szerkesztésének menetét. A résztvevő elsajátítja a szövegdobozok használatát és formázási lehetőségeit. A résztvevő megismeri a PowerPoint objektumait és ismeretek szerez azok formázási lehetőségeiről. A résztvevő elsajátítja a saját és az online Képek használatát, formázását. A résztvevő megismeri a táblázat és diagram beszúrásának, létrehozásának és formázásának lehetőségeit. A résztvevői elsajátítja a prezentációk vizuális megjelenítésének lehetőségeit: vetítési, áttűnési és animálási effektusokat, valamint megismeri az akciók és videók készítésének menetét. A résztvevő megismeri a nyomtatási lehetőségeket, valamint az ehhez szükséges beállítások önálló kezelését, továbbá a korrektúra és a változások követésének beállítási lehetőségeit.
Előzetesen elvárt ismeret Írni, olvasni, számolni tudás készsége, továbbá az operációs rendszer készségszintű ismerete.
Szükséges iskolai végzettség gimnáziumi érettségi
Kihelyezett formában elérhető igen