Felhasználási feltételek

A weboldal/portál címe: e-learning.hu (továbbiakban: Portál)

A Portál tulajdonosa és üzemeltetője (továbbiakban: Tulajdonos): 

Prostep Consulting Kft. 
Székhely: 1088 Budapest, Múzeum u. 5.
Adószám: 23077496-2-42
Cégjegyzékszám:  01-09-951856

A jelen felhasználási feltételek a Portálon elérhető szolgáltatások és információk igénybevételére és felhasználására vonatkozó, jogilag kötelező feltételeket határozzák meg. 

Felhasználó a Portál látogatásával elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket.

 

Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

A Portálon publikált anyagokhoz (pl. szövegekhez és képekhez) fűződő szerzői-, védjegy- és más szellemi alkotáshoz fűződő jogok jogosultja a Tulajdonos. Minden jog fenntartva.

A Felhasználó kizárólag korlátozott, nem kizárólagos, át nem ruházható, nem engedményezhető felhasználási jogot kap a Portálon elérhető tartalom vonatkozásában. A Felhasználó a hozzáférés időtartama alatt jogosult Portálon található anyagokat megtekinteni, a letölthető példafájlokat letölteni.

A Felhasználó csak saját célra használhatja a Portálon található anyagokat. Egyéb felhasználási mód csak a Tulajdonossal történő megállapodás után lehetséges.

 

Felelősség

A Tulajdonos mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a Portálon található anyagok szakmai helyességét, de ezek ellenére tartalmazhatnak pontatlanságokat és elírásokat. A Tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a Portálon szereplő anyagokat előzetes értesítés nélkül megváltoztassa, korrigálja és/vagy fejlessze. A Tulajdonos nem vállal felelősséget semmilyen pontatlan információból, zavarból, a Portál elérhetetlenségéből vagy egyéb eseményből eredő közvetlen vagy közvetett (pl. elmaradt haszon) károkért.

A Felhasználó vállalja, hogy a Portálon található anyagokat kizárólag saját felelősségére használja.

A Portál más, külső weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A Tulajdonos nem ellenőrzi a harmadik felek weboldalait, nem támogatja azokat, illetve nem vállal felelősséget  azok tartalmáért, pontosságáért és működéséért. 

Amennyiben a Felhasználó külső weboldalt üzemeltet és a jelen Portálhoz kíván hivatkozást létrehozni, semmilyen módon nem keltheti azt a látszatot, hogy a Tulajdonos támogatná vagy hozzá kapcsolódna. (A „frameing“ vagy hasonló megoldások alkalmazása tilos.)

 

Alkalmazandó jog

A jelen Felhasználási Feltételekre, azok tárgyára és értelmezésére (valamint a szerződésen kívüli jogviták és követelések rendezésére) a magyar jogszabályok az irányadók.

Mindkét fél megállapodik abban, hogy Magyarország bíróságainak kizárólagos joghatósága van.

 

A Tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a jelen Felhasználási Feltételeket bármikor, a jelen közlés frissítése útján felülvizsgálja vagy módosítsa.

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével, hogy bemutathassuk Önnek szolgáltatásainkat személyes vagy online formában.

(A csillaggal jelzett mezők kitöltése mindenképp szükséges.)

Sikeres kitöltés!

A kitöltött űrlap adatait sikeresen rögzítettük.